Lama Dooiparels

Artikelnummer
601604

Beschrijving
Dooiparels bestaan uit een actief granulaat zonder zoutcomponenten ter voorkoming en bestrijding van gladheid als gevolg van sneeuwval, ijzel en opvriezen. De werking van dooiparels is veel langer dan van strooizout, dooiparels lossen geleidelijk op waardoor het langer actief blijft. Dooiparels werken tot wel -48°C.
De dooiparels werken gemiddeld zo’n 30 tot 40 keer sneller dan zout, kunnen tot wel 150 keer hun eigen gewicht doen smelten en werken tot ca. 48 uur na het strooien. De dooiparels kunnen voor langere tijd worden opgeslagen en zijn dus altijd te gebruiken. Om de werking van de dooiparels te garanderen, wordt er aangeraden om 50-60 gr. per vierkante meter te strooien.
Dooiparels zijn een natuurlijkvriendelijke vervanger voor strooizout. De dooiparels zijn gemaakt van ongevaarlijke stoffen en hierdoor milieu- en natuurvriendelijk voor mens, dier en natuur. Kan dus ook op gras worden gestrooid en zorgt niet voor schade aan de vloerbedekking, marmer of metalen onderdelen. Deze dooiparels zijn uitermate geschikt voor bedrijven zodat je einde van de dag al kunt strooien en er in de ochtond geen gladheid is. Tevens is er geen inloop naar binnen toe wat met zout wel het geval is.

Voor het ijs- en sneeuwvrij houden van o.a.?
* parkeerplaatsen
* binnenplaatsen
* trappenhuizen
* wegen en trottoirs
* entreehallen/ingangen
* tuinpaden
* benzinepompen
* winkelcentrums
* wissels van het spoor
* voetbalvelden
* looppaden
* bruggen
* laadperrons
* start- en landingsbanen
* eigenlijk overal waar mensen of dieren lopen601604.jpg

Verpakking
Emmer 24 x 20 kilo